logo acufyt

Snel pijnvrij en reductie van fysieke en psychische klachten

Hartelijk dank voor uw bezoek!

In mijn praktijk behandel ik mensen met (pijn)klachten en allerlei andere fysieke en psychische problemen met ooracupunctuur of auriculotherapie, kruidentherapie en voedingsadvies volgens de Chinese principes.


Mijn streefdoel is om zo snel mogelijk de mensen pijnvrij te krijgen en de fysieke en psychische klachten te reduceren. Tevens geef ik persoonlijk kruiden- en voedingsadvies om de symptomen nog beter te behandelen.


Daarom richt ik mij voornamelijk op deze drie belangrijke Chinese therapievormen:
   *   Ooracupunctuur/Auriculotherapie
   *   Traditionele Chinese kruidentherapie
   *   Voeding en Gezondheid


Door deze drie therapieën te combineren, zal de pijn snel verbeteren. Het lichaam wordt in balans gebracht, waardoor de klachten zullen verminderen. Dit zal de levenskwaliteit een enorme boost geven. Na de eerste acupunctuurbehandeling is er meestal al een positief resultaat merkbaar.


Met Chinese kruiden kunnen diverse klachten worden behandeld, zoals overgangsklachten, (chronische) vermoeidheidsklachten, huidaandoeningen, constipatie, maag- en darmklachten, PMS klachten, psychische problemen, verschillende soorten pijn (hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, zenuwpijn, enz…), eetstoornissen, plasproblemen, slaapproblemen, enz...


Chinese kruiden kunnen ook preventief worden ingezet om uw energietekort aan te vullen en uw we​erstand te verhogen. Voedingsadvies is een goede aanvulling op kruiden om zo een maximaal effect te bekomen.


Aarzel niet om mij te contacteren voor bijkomende informatie of om een afspraak te maken. 
U zult versteld staan welke positieve impact deze Chinese behandelingswijze heeft.


Ik kijk al uit naar ons eerste gesprek.