Ervaringen

De ervaring van anderen
met acupunctuur

Acufyt stelt de mening van anderen zeer op prijs. Acufyt deelt graag enkele ervaringen zodat je een idee hebt wat ooracupunctuur en kruidentherapie kunnen betekenen voor jou.

Hallo Martine

Heb sedert zaterdag geen uitstralingspijnen meer. En dit na 3 sessies met naaldjes in het oor. Ben vandaag terug gestart met werken en geen pijn gevoeld. Bedankt voor de goede behandeling.

Groetjes

Carine

Beste Martine

In deze corona tijd vind ik eindelijk de tijd om je nog eens te bedanken voor je hulp en de uitstekende aanpak van mijn nek en schouder probleem. Ik was ontzettend verrast dat bij de derde naald die je in mijn oor stak ik een warme gloed op de pijnlijke plaatsen voelde en na een 10 tal minuten reeds een verminderde pijn ! Bedankt e zijn nu enkele maanden verder en de pijn is nog niet terug . Hopelijk hoef ik niet meer terug te komen maar indien ik terug pijn zou krijgen kom ik direct terug . Ook met de Chinese kruiden voel ik me opperbest en vitaal . Mijn bloedwaarden zijn nog nooit zo goed geweest . Dus Martine nog eens heel hartelijk bedankt.

Gilbert

Laat je graag een getuigenis achter over jouw ervaring met ooracupunctuur, kruidentherapie of voedingsadvies?

Jouw feedback is uiteraard welkom. Chinese geneeswijzen zijn bij ons nog niet ingeburgerd.

Daarom is jouw mening zo belangrijk.

Contact

Holdenweg 8
9800 Deinze (BML)

Emiel Clauslaan 87a
9800 Deinze (Astene)