Deel jouw ervaring

Vul onderstaand formulier in als je je ervaring wil delen.

Deze zal dan onderaan deze pagina komen te staan en kan zo anderen helpen om een eerste indruk van Acufyt te verkrijgen.

Titel van je ervaring
Beschrijf hier jouw ervaring

Door op "deel je ervaring" te klikken na het invullen van je gegevens, ga je ermee akkoord dat deze gegevens gebruikt en weergegeven zullen worden op deze pagina.

Reviews

24-08-2020 - Ooracupunctuur

Hallo Martine

Heb sedert zaterdag geen uitstralingspijnen meer . En dit na 3 sessies met naaldjes in het oor .Ben vandaag terug gestart met werken en geen pijn gevoeld .Bedankt voor de goede behandeling

Groetjes

Carine

18/08/2020 - Ooracupunctuur
Beste Martine , In deze corona tijd vind ik eindelijk de tijd om je nog eens te bedanken voor je hulp en de uitstekende aanpak van mijn nek en schouder probleem . Ik was ontzettend verrast dat bij de derde naald die je in mijn oor stak ik een warme gloed op de pijnlijke plaatsen voelde en na een 10 tal minuten reeds een verminderde pijn ! Wbedankt e zijn nu enkele maanden verder en de pijn is nog niet terug . Hopelijk hoef ik niet meer terug te komen maar indien ik terug pijn zou krijgen kom ik direct terug . Ook met de Chinese kruiden voel ik me opperbest en vitaal . Mijn bloedwaarden zijn nog nooit zo goed geweest . Dus Martine nog eens heel hartelijk bedankt .

Gilbert